ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Как прокълнатите вещи ни облъчват и омагьосват?

Целенасочените отрицателни емоции излъчват отрицателни вибрации, които произвеждат мощна унищожителна енергия убиваща духа. Тя се предава непосредствено от очи в очи, от разстояние чрез мисловни образи и вълни, а също и чрез прокълнати и омагьосани вещи. Кълненето е половин магия, а сторено в определено време чрез подходящи вещи и ритуали е цяла магия. Има хора, предимно жени, които наистина са способни да заредят с отрицателна енергия до болестно ниво вещи и предмети. Така, ние ако не сме защитени, те тайно облъчват нашето подсъзнание с негативни послания и чрез тях влияят на биополето и здравословното ни състояние. Съгласно вселенските закони – всяко действие има и равно на него противодействие. Дали вярваме в тези факти или не, скептицизмът не ни пази от реалността на магическото облъчване!!! Всичко, което стресът може да предизвика, всъщност и магията може, защото самата магия е в състояние да провокира и създаде стрес, без наличието на основателни обективни предпоставки. В действителност магията е „негативно влияние, чрез ритуали на прокълнати вещи и предмети, на нервно-психологическия процес на едно същество върху нервно-психологическия процес на друго същество“.

Стресът и магията набират все по-големи сили. Човешката злоба и алчност са изработили много методи на саморазправа и канибализъм, които се усилват в условия на криза. Днес, както в книги, в телевизионни предавания и филми, така и в реклами се внушава, че това е благороден метод на психо въздействие за постигане на материални цели и отмъщение. В книгата си “История на окултизма” Колин Уилсън пише:

“Вероятно няма да сбъркаме, ако кажем, че сега в Англия и Америка има много повече магьосници, отколкото по което и да било време от Реформацията насам”. К. Бърленд, публикувал научни и исторически трудове, учен с 40 годишна практика в Британския музей признава, че по никое друго време в историята на цивилизацията окултизмът в различните му форми не е бил по-широко практикуван от днес”.