ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Как прокълнатите вещи ни облъчват и омагьосват?

Целенасочените отрицателни емоции излъчват отрицателни вибрации, които произвеждат мощна унищожителна енергия убиваща духа. Тя се предава непосредствено от очи в очи, от разстояние чрез мисловни образи и вълни, а също и чрез прокълнати и омагьосани вещи. Кълненето е половин магия, а сторено в определено време чрез подходящи вещи и ритуали е цяла магия. Има хора, предимно жени, които наистина са способни да заредят с отрицателна енергия до болестно ниво вещи и предмети. Така, ние ако не сме защитени, те тайно облъчват нашето подсъзнание с негативни послания и чрез тях влияят на биополето и здравословното ни състояние. Съгласно вселенските закони – всяко действие има и равно на него противодействие. Дали вярваме в тези факти или не, скептицизмът не ни пази от реалността на магическото облъчване!!! Всичко, което стресът може да предизвика, всъщност и магията може, защото самата магия е в състояние да провокира и създаде стрес, без наличието на основателни обективни предпоставки. В действителност магията е „негативно влияние, чрез ритуали на прокълнати вещи и предмети, на нервно-психологическия процес на едно същество върху нервно-психологическия процес на друго същество“.

Стресът и магията набират все по-големи сили. Човешката злоба и алчност са изработили много методи на саморазправа и канибализъм, които се усилват в условия на криза. Днес, както в книги, в телевизионни предавания и филми, така и в реклами се внушава, че това е благороден метод на психо въздействие за постигане на материални цели и отмъщение. В книгата си „История на окултизма“ Колин Уилсън пише:

„Вероятно няма да сбъркаме, ако кажем, че сега в Англия и Америка има много повече магьосници, отколкото по което и да било време от Реформацията насам“. К. Бърленд, публикувал научни и исторически трудове, учен с 40 годишна практика в Британския музей признава, че по никое друго време в историята на цивилизацията окултизмът в различните му форми не е бил по-широко практикуван от днес“.

2 коментара

  1. ДАРИНА

    ЗДРАВЕЙТЕ ПО ПРОФЕСИ СЪМ ЛЕКАР И НИКОГА ДО СЕГА НЕ СЪМ СЕ ЗАМИСЛЯЛА СЕРИОЗНО ИМА ЛИ НАИСТИНА МАГИИ.В МОМЕНТА РАБОТЯ В ЛИБИЯ И ПРЕДИ ДВА ВНИ НАМЕЗИХ КОСТ ОТ ПИЛЕ С ПРИВЪРЗАНИ ДВА ЧЕРНИ КОНЕЦА НА НЕЯ В ПАЗАРСКАША СИ ЧАНТА.МЕСТНИТЕ МИ КАЗАХА ДА Я ПОСТАВЯ В СОЛ И ИЗХВЪРЛЯ ВЪВ ВОДА-ТОВА И НАПРАВИХЛВИЕЩЕ МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ ЛИ НЕЩО ИЛИ ДА ЗАБРАВЯ.ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРНА АКО МИ ДШГОВОРИТЕ.С УВАЖЕНИЕ ДАРИНА

  2. Павлина атанасова

    От1г. Съм със паник атака мъжътми започна да пие и постоянно се заяжда с мен без причина .Дъщерями намири1пликче със нейн кичур от нейната коса във нейната къща какво даправя щесъм ви мн. Благодарна.

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*