ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Всичко за мистериозните МАГИИ!

 Колкото повече магии има, толкова повече са болните хора! 

(Али Шуган дава интервю за chudesa.net)

 

– Споделете кой сте, вашата визитка – с какво се занимавате, какво сте завършили и т.н.

Казвам се Али Шуган. Роден съм в гр. Якоруда, област Благоевград, но на този етап живея в с.Копринка, община Казанлък. Завършил съм арабистика в Близкия изток, който както знаете е люлката на древните цивилизации. Там усвоих духовна техника прилагана от древни времена за психологическо въздействие и изчистване на подсъзнанието от негативизъм и отрицателни енергии.

– Съществуват ли вещици и ако – да, действително ли са прокълнати и могат ли да ни омагьосват и облъчват?

– От както свят светува, съществуват силите на злото и доброто, които са в непрекъсната борба за влияние. Силата на мисълта и словото се използва като психотронно оръжие. Както съществуват доброжеланията, така съществуват и зложеланията и техните емоционални заряди, които подсъзнателно ни захранват – пряко или косвено, и ни влияят малко или много. През всички епохи на човечеството двете сили са били на показ или преследвани. Жреците, които са се отдали на магическите ритуали и въздействия, днес са отново много търсени и предпочитани като съдници и въздаващи възмездие, а също и като помощници за постигане на материални облаги. Колкото повече магии и негативни психовъздействия има, толкова повече болни хора са на лице в обществото, а  това е от полза на всеки, който иска да се облагодетелства от опазване на здравето или да намали разрастващото се население. Ясновидството почти винаги е криело зад себе си магьосниците, защото обикновено първото е смятано за дар и некомерсиално, а второто за духовно изкуство. Ние сме свидетели как ясновидците превзеха телевизионните предавания, а магьосници демонстрират ритуалите си в някой реклами и предавания. Днес има дори прикрити групи и движения, които възприемат магьосничеството като нова религия с нейните ритуали за постигане на цели и я изповядват. Във всеки район има по един или няколко човека, които са се отдали на веществото и владеят множество такива ритуали.

– По какво може да се разбере дали човек е бил омагьосан?

Разбира се от психологическото му състояние – дали постоянно е напрегнат, подтиснат, апатичен, неадекватен, стресиран и изнервен, и то без основателни обективни причини. Изработени са много методи за тестване на магия, но очевидното състояние и оплаквания са показателни. Магията включва различни видове постижения: за липса на късмет, неудачи, злополуки; за кавги, нетърпимост, раздяла; за любов, изнудване, за болест на чисто психическа или психосоматична основа; за бавна или внезапна смърт. Обикновено тя се характеризира с липсата на основателна обективна причинност. Много често омагьосаният и пострадал човек не осъзнава, че е жертва на неестествени мисли и емоции, контролиращи неговия живот. Той дори не е чувал или не вярва в съществуването на магически ритуали и вещи, диктуващи и внушаващи дори на разстояние  различни видове поражения. Можем да кажем, че спокойният, уравновесен, адекватен, здрав и успяващ човек не е жертва на магическа психоатака. 

– Как да се защитим срещу магия, проклятия и болести?

Това е много важно. Предпазването е лесно постижимо при правилни изградени навици, изграждащи психозащита. Използването на вдъхновяващи молитви с необходимата психологическа и емоционална нагласа си остава най-сигурната защита. Другите методи са амулети, носещи подобни послания, но са несигурни. Пречистването е най-сложното нещо. Магиите се отправят за 5-10 мин., а с времето въздействието им се удвоява. За това отстраняването на влиянието им може да отнеме минути, часове, дни, месеци. Резултатите от отстраняването им са много относителни, те изцяло зависят от силата и давността на магията и оплакванията. Млада фиданка се лесно огъва, а дългогодишен бор се трудно изкоренява. 

– В какво се състои баенето, което практикувате?

Натрапчиво повтарям определени молитви и мантри на арабски, с необходимата психологическа нагласа като спазвам всички изисквания в присъствието на пострадалия човек или върху вода, която се дава на отсъстващия да пие. От водата може да се пръска дом, жилище, офис, двор с пожелания за изчистване. Процедурата я правя в рамките на около половин или един час. Когато не е достатъчна, а това зависи и от оплакванията на пострадалия, тогава я повтарям, потретваме и т.н., докато не получим крайния резултат. Методът, който ползвам отстранява натрапчиви мисли, страхове, напрежение, апатия, депресия, стрес, а от там и много заболявания, който са на психосоматична основа, независимо дали са провокирани от магии, или естествени подбудители. Много от хората, които са разделени след процедурите ми се събират, други пък се разделят и спасяват от недоброжелатели и експлоататори. Аз отстранявам негативната енергия, а последиците са спокойствие, адекватност и щастие.

– Научихме, че сте спасили от смърт преводач в Европарламента. Разкажете тази история.

Преди около 5 години, когато бях за първи път в Брюксел, ни свързаха с въпросния европреводач, който страдаше от анорекция и нервна депресия. Имаше натрапчиви мисли за смърт, правел два пъти опит да се самоубие. Антидепресантите му помогнали да се укроти в някаква степен, но животът му вече не е онова, което е бил. След няколко процедури той дойде на себе си и спря поддържащите го медикаменти. Но това е само един от стотиците случай, които съм имал. В края на миналата и в началото на тази година отново ме поканиха в Брюксел, за да помогна на хора, за които бях единствената надежда.

– Имате сайт за разследване на древните културно-духовни практики с оглед на съвремието. Какво ще споделите за Магиите.ком като цяло?

Магьосничеството с ширещите се изкуствени страхове и стрес са се превърнали в чумата на века. Болестите, неудачите, злополуките, всичко това се разраства, хората едни други се самоизяждат, превърнали сме се в канибали. За това реших да помогна и да посветя хората, които страдат, а не знаят от какво, по тематиката, която е много актуална за съвремието ни. Сайта е изцяло за „Магиите, тяхното значение и лечение“. Имам и книги по темата, които бързо се изчерпиха. Най-обемистата ми творба „Актуалността на вярата през 21-век” ни поучава как да търсим утеха в самоусъвършенстването ни, да мислим позитивно, да живеем в хармония с природата, да изградим психозащита срещу магическите и всякакви други негативни влияния. Последната ми книга „Чумата на 21 век“ е повторение на предната, като включва много билкови и други рецепти.  В нея отделям много голямо внимание на стреса, който заплашва човечеството от гибел. Също така припомням за ужасната епидемия, поразила почти цяла Европа между 1347 и 1351 г., когато умира близо 25 млн. души. Човекът смята, че причината за пандемията и масовата смърт е била чумата, заразата на която е пренесена от плъховете. Истината е съвсем друга, защото причината за се корени в масовата страхова психоза и хроничният стрес. Както черната новинарска хроника, негативните слухове, а също и най-вече магиите, играят важна роля за изкуственото създаване на стреса.

Бихте ли дали съвет за читателите ни от Chudesa.net!

От опита, който съм натрупал, от стотиците случай на болни и недоволни, мога да споделя, че човек е онова, което мисли и животът е такъв, какъвто си го направим. Ако ние сме нехайни към психологическото ни състояние, не се чистим от негативни енергии и не изградим психозащита, други недоброжелатели ще контролират живота ни. Искам да напомня старата мъдрост, която не остарява „Здрав дух – здраво тяло!“. 

Въпросите към Али Шуган зададе Боян Петракиев