ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Развалянето на магии изцелява разновидни болести

Независимо дали вярваме в съществуването на магическите влияния или не, те си действат в нас. Да ги омаловажим и подценим няма да ни помогне ни най-малко. Всъщност повечето хора, които страдат от магии не само не вярват в магии, но и дори никога не им е минавала през ум тази дума. Не са малко разводите предизвикани от магии, да не говорим колко хора са умрели от тяхното влияние разбило им организма, а лекарските предписания са останали безсилни пред тези болести.

Какво всъщност е магията и кой е способен да я прави?

Магията е изпратен концентрат от отрицателна енергия или изляти силни негативни емоции към конкретно лице чрез разни ритуали и прокълнати вещи. Магиите се правят от хора, които са обладани от силна ненавист, злоба и мъст. Правят се повече от жени отколкото от мъже и само човек, който не може да кълне не е в състояние да ги прави. Прокълнаването е половин магия,а сторено в определено време с подходящи ритуали и вещи става цяла магия.

Кой метод на въздействие е най-успешния срещу магии?

Няма по-подходящ метод на въздействие върху подсъзнанието на човека, а от там и на неговата нервна система, от баянето. При процедурите на баяне срещу магически влияния, впили се в подсъзнанието и организма на човека, продължителността и преповтарянето на процедурите е от огромно значение за изчистването от тези влияния. Доволните от неолтрализирането на магии хора са потвърждение!

СЛУЧАИТЕ
При мен са идвали хора със “силни депресии”, някои от които са посягали на живота си. Имаше едно двадесет и петгодишно момиче, което в продължение на 2-3 години употребявало антидепресанти. Депресията се увеличила до такава степен, че нагълтала лекарствата, които редовно употребявала, пред очите на родителите си. Имала и анорексия (отказ от храна и вода), но лудостта да си къса косите и да “кипи” от нерви беше най-изразена. За късмет майката на момичето я видяла в последния миг и веднага с такси я откарали в “Бърза помощ”, задържали я за една седмица в болницата, за да се изчисти от отравянето. След седмица проблема с отравянето беше решен, изписаха я, но силната нервна депресия с анорексията си остават. Заради въздействието на антидепресантите тя бе като пияна. Със случилото се ме запозна бащата на момичето, мой познат. Изчаках да я изпишат от болницата и веднага се заех да помогна. Върху литър и половина вода в нейно присъствие направих едночасова процедура от баяне. Очаквах да не се изцели с първата процедура, защото е прекалено зле и се наложи да повторя и потретя процедурата. Имаше големи реакции т.е. болестта буйстваше във връхната си точка на превъзбуда, след което започна подобрението. До края на четвъртата процедура тя беше вече абсолютно добре, с това и магията се претопи и неутрализира.

Имал съм други случаи при които са се излекували само с една-две процедури. Може да се каже, че скоростта на резултатите е много относителна. Всичко зависи от силата и давността на магията и нейните последици. Незабравим спомен ми остана изцелението на един преводач от Европарламента по време на престоя ми в Белгия в началото на 2007 г. Той беше омагьосан с тежка депресия и антидепресантите не му помогнаха. Проведохме пет поредни процедури и човекът се оправи.

МАГИЯТА МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ШИЗОФРЕНИЯ

В последните години се справя успешно и с “шизофрении”. Последният ми случай беше момче с параноична шизофрения. Докато се стабилизира окончателно от магията предизвикала болестта, направих 19 сеанса, поради дългата й давност. В предпоследния си случай помогнах на двадесет и шест годишна дама само с два сеанса, защото периодът на магията й беше само два месеца.

Имал съм много случаи на хора с “постоянни притеснения и напрежения”. Установих, че се дължи на магическо влияние. Повечето от тези хора имат в различна степен миоми и кисти. Това ми говори много ясно, че тези физически увреждания са породени от постоянното напрежение и притеснение. Потвърждението идва и по време на процедурите ми. Най-вълнуващия ми случай бе когато съпругата на мой познат беше пред операция с общо три кисти, едната на дясната, а другите две на лявата гърда. Костваше ми шест-седем едночасови сеанса докато спрат реакциите и изследванията й излязат напълно чисти. Именно от тези постоянни психически разстройства породени от стрес, които са на магическа основа се зараждат и проблемите с лимфните възли и гушите. Имах два случая, при които на жените, минали два пъти през операция от гуша, им предстоеше трета операция. Обясних им, че хирурзите са си свършили работа, но първоизточникът, идващ от нервната система, си остава. Остава си и магията, която възбужда напрежението и притеснението и ги държи постоянно активни. С отстраняването на магията, идва тоталното спокойствие и стабилизиране на болните органи.

ПАРАЛИЗА ОТ МАГИЯ
При няколко случаи съм имал хора с парализа на крайници, два от тях заради сложността им бяха незабравими. Краката им постоянно били изтръпнали и схванати. Единият дори не можеше да си затопли крака от три години. Установих, че магическо влияние е в основата на тези парализи. То винаги в началото е по-слабо, а с времето става по-силно и с все по-големи негативни последици. В два от случаите постоянната липса на оросяване на кръвта и обилните тръпки довели до усложнение в движението на кръвта по цялото тяло, като се стигнало до химиотерапия. В единия случай се наложиха двадесет и един, а в другия бяха достатъчни само седемнадесет сеанса, за да се затоплят крайниците, да спрат болките, стяганията, и тръпките. Медицинските изследвания потвърдиха очакванията ни.

Много често някои хора се подлъгват, че проблема им се дължи на основателен стрес и преумора. Често някои жени си обясняват силната апатия или антипатия на съпрузите им към тях с изневяра, макар първопричината да се крие в омагьосаната съпруга, която излъчва силна отрицателна енергия към своя любим. Някой хора, привикнали към чести злополуки и неудачи си затварят очите пред бъдещето с успокоението, че така им било писано, а не осъзнават, че зачестяващият или системен неуспех е признак на магическо влияние, т.е. външно отрицателно вмешателство в живота им.

Не всичко, обаче, е на магическа основа. На хора, които имат проблеми по рождение, счупвания, отравяния, мозъчни травми, появили се в следствие на катастрофи и удари категорично им отказвам. Колкото и да ги огорчавам това е неизбежно, защото не съм в състояние да им помогна и няма смисъл да хабя енергията си. Това, което е характерно за същността на магията може да се обобщи в определението, че тя е всичко онова, което се причинява без основателни физически подбуди. Без да има основателни очевидни причини стават нелогични и ненормални промени в поведението или здравословното състояние на човека.

Али Шуган пред в-к. “Психо”