ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Съществуват ли психотронните оръжия – магии?

Има ли доказателства, че прокълнатите вещи или изпращаните от разстояние прокълнати мисловни образи и вълни чрез магически ритуали облъчват подсъзнанието и го променят на 180 градуса?

– След като смс или емайл – съобщенията пренасят съвсем успешно за секунда време едно послание или като цяло една информация, от една точка на света към друга, то тогава, защо да е невъзможно изпращането и пренасянето на мисловни вълни с техните послания (негативни или положителни) на разстояния от едно съзнание към друго подсъзнание?

– Защо се създават все повече филми образоващи ни, че при точно определено използване и изпращане на мисловни образи и вълни чрез магически ритуали може да се влияе мощно върху поведението на околните? Защо тези филми благославят тези магьосници и ги наричат чародейци? От историята знаем, че хора работещи с тези зли сили са били преследвани и екзекутирани дори и днес те се прикриват.

– Защо все повече книги се пишат за същността на магиите и най-вече как да ги използваме? Има ритуали, както за събиране и раздяла на двойки, така и за изкуствено създаване на депресии и нервни сривове. По професионалните книги са по-подробни и включват създаване на психически отклонения, кожни заболявания, дори всички видове рак!! За тази окултна литература в миналото са отсичали глави, но днес е много търсена. Ако това влияние не съществуваше какъв е смисълът от това образование и обучение? Кой би дал толкова пари за нещо, което се доказало с неефикасността си? Това са книги, които много бързо се изкупуват, а търсенето определя пазара.

– Защо все повече телевизионни предавания обсъждат темата с отрицателните енергии и канят гледачки и магьосници, които публично отричат да правят магии, а ни учат на магически ритуали? Ритуали за късмет, за успех, за любов, дори и за раздяла ако е в наш индивидуален интерес? Тези магическите ритуали се рекламират като добродетелни?! Ако магията ни носи индивидуална полза е “добра” и ако ни носи индивидуална вреда – “вредна”, а това обслужва индивидуалният ни егоистичен интерес, но не и обществения, който е жестоко нарушен.

Защо елементи на магически ритуали присъстват все повече в телевизионни реклами? След като това са лъжи и такива психотронни оръжия не съществуват, защо се рекламират редом с рекламни продукти? Ето пример, БТВ фемили през декември 2013 г. рекламира медикамента спазмалгон, като първо показва магьосница пред свещи, която предизвиква спазми в корема на кукла. Рекламата не завършва с призив да се търси помощ чрез разваляне на магии, а да се потърси лекарството спазмалгон. Това доказва кой има най-голям интерес от разпространяването на магии и болести.

Защо психологическия дискомфорт се отразява различно на всеки човек и нанася строго конкретни поражения? Примерно много хора страдат от прекомерен стрес или паническо разстройство, а нямат диабет, рак и др., които са на психосоматична основа? И обратното, много хора имат рак, диабет и др. заболявания, които са на психосоматична основа, а нямат прекомерено преживян стрес както психичноболните имат и са видимо по-уравновесени от тях. Кое в подсъзнанието разпределя съвсем индивидуално аномалиите на психологическа и биохимична основа? Кое друго, освен информацията? Основният материал на подсъзнанието е енерго-информацията, която е придобита, кодирана и програмирана. Кой ни програмира с неудачи и болести, без дори да съзнаваме? Отговорът е: Който владее тези техники или ходи при подобни хора и плаща за тях.

Защо много хора си намират странни вещи скътани на тъмни и на пръв поглед неоткриваеми места, очевидно целенасочено поставени, а вещите имат символика аналогична на заболявания или други проблеми, които вече реално съществуват? Примерно, намират люспи от риба обвита в станиол, а вече имат кожното заболяване псориазис, или намират парчета от свинска кожа, а вече имат витилиго. Втори намират скелет от змия, а вече са пагубно слаби от заболяването анорекция нервоза. Трети намират черен конец на възли с бележки от пожелания за рак, с рисунка на скелет и магически символи, а вече са минали през операция на рак на дебелото черво. Други намират ключ с червен конец на възли с бележка на пожелания за невървежи и неудачи, а вече от месеци или години страдат от въпросните невървежи и неудачи, за чието съществуване ни най-малко са предполагали. Оказа се, че тези прокълнати вещи са в основата на все по-масово разпространени болести и проклетии идващи от близки недоброжелатели. Така хората превръщайки се в канибали се самоизяждат. Не всеки има сполуката да ги открие и изхвърли, но след като се повтаря при мнозина това е още едно поредно доказателство за съществуването на магическото психотронно оръжие.