ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Съществуват ли психотронните оръжия – магии?

Има ли доказателства, че прокълнатите вещи или изпращаните от разстояние прокълнати мисловни образи и вълни чрез магически ритуали облъчват подсъзнанието и го променят на 180 градуса?

– След като смс или емайл – съобщенията пренасят съвсем успешно за секунда време едно послание или като цяло една информация, от една точка на света към друга, то тогава, защо да е невъзможно изпращането и пренасянето на мисловни вълни с техните послания (негативни или положителни) на разстояния от едно съзнание към друго подсъзнание?

– Защо се създават все повече филми образоващи ни, че при точно определено използване и изпращане на мисловни образи и вълни чрез магически ритуали може да се влияе мощно върху поведението на околните? Защо тези филми благославят тези магьосници и ги наричат чародейци? От историята знаем, че хора работещи с тези зли сили са били преследвани и екзекутирани дори и днес те се прикриват.

– Защо все повече книги се пишат за същността на магиите и най-вече как да ги използваме? Има ритуали, както за събиране и раздяла на двойки, така и за изкуствено създаване на депресии и нервни сривове. По професионалните книги са по-подробни и включват създаване на психически отклонения, кожни заболявания, дори всички видове рак!! За тази окултна литература в миналото са отсичали глави, но днес е много търсена. Ако това влияние не съществуваше какъв е смисълът от това образование и обучение? Кой би дал толкова пари за нещо, което се доказало с неефикасността си? Това са книги, които много бързо се изкупуват, а търсенето определя пазара.

– Защо все повече телевизионни предавания обсъждат темата с отрицателните енергии и канят гледачки и магьосници, които публично отричат да правят магии, а ни учат на магически ритуали? Ритуали за късмет, за успех, за любов, дори и за раздяла ако е в наш индивидуален интерес? Тези магическите ритуали се рекламират като добродетелни?! Ако магията ни носи индивидуална полза е „добра“ и ако ни носи индивидуална вреда – „вредна“, а това обслужва индивидуалният ни егоистичен интерес, но не и обществения, който е жестоко нарушен.

Защо елементи на магически ритуали присъстват все повече в телевизионни реклами? След като това са лъжи и такива психотронни оръжия не съществуват, защо се рекламират редом с рекламни продукти? Ето пример, БТВ фемили през декември 2013 г. рекламира медикамента спазмалгон, като първо показва магьосница пред свещи, която предизвиква спазми в корема на кукла. Рекламата не завършва с призив да се търси помощ чрез разваляне на магии, а да се потърси лекарството спазмалгон. Това доказва кой има най-голям интерес от разпространяването на магии и болести.

Защо психологическия дискомфорт се отразява различно на всеки човек и нанася строго конкретни поражения? Примерно много хора страдат от прекомерен стрес или паническо разстройство, а нямат диабет, рак и др., които са на психосоматична основа? И обратното, много хора имат рак, диабет и др. заболявания, които са на психосоматична основа, а нямат прекомерено преживян стрес както психичноболните имат и са видимо по-уравновесени от тях. Кое в подсъзнанието разпределя съвсем индивидуално аномалиите на психологическа и биохимична основа? Кое друго, освен информацията? Основният материал на подсъзнанието е енерго-информацията, която е придобита, кодирана и програмирана. Кой ни програмира с неудачи и болести, без дори да съзнаваме? Отговорът е: Който владее тези техники или ходи при подобни хора и плаща за тях.

Защо много хора си намират странни вещи скътани на тъмни и на пръв поглед неоткриваеми места, очевидно целенасочено поставени, а вещите имат символика аналогична на заболявания или други проблеми, които вече реално съществуват? Примерно, намират люспи от риба обвита в станиол, а вече имат кожното заболяване псориазис, или намират парчета от свинска кожа, а вече имат витилиго. Втори намират скелет от змия, а вече са пагубно слаби от заболяването анорекция нервоза. Трети намират черен конец на възли с бележки от пожелания за рак, с рисунка на скелет и магически символи, а вече са минали през операция на рак на дебелото черво. Други намират ключ с червен конец на възли с бележка на пожелания за невървежи и неудачи, а вече от месеци или години страдат от въпросните невървежи и неудачи, за чието съществуване ни най-малко са предполагали. Оказа се, че тези прокълнати вещи са в основата на все по-масово разпространени болести и проклетии идващи от близки недоброжелатели. Така хората превръщайки се в канибали се самоизяждат. Не всеки има сполуката да ги открие и изхвърли, но след като се повтаря при мнозина това е още едно поредно доказателство за съществуването на магическото психотронно оръжие.

 

3 коментара

 1. Как да разбера , от къде идва и кой ми е направил магията ? Колко време , след направата на магията , тя стига до обекта ? Благодаря !

 2. Красимира

  ЕТО ВИ ГИ МАГИИТЕ! ОТ КОСМОСА НА МЕТРИ ОТ ВАС! 5 ГОДИНИ МЕ СЛЕДЯТ И МАЛТРЕТИРАТ ПСИХИЧЕСКИ!

  Чл. 262. (1) Електронното наблюдение е форма на
  контрол върху местонахождението, движението и поведението на лица.
  (2) Електронното наблюдение се изпълнява чрез:
  1. система за гласово разпознаване;
  2. радиочестотно наблюдение;
  3. сателитно наблюдение.

  Чл. 347. (Нов – ДВ, бр. 14 от 2017 г.) (1) Сателитното наблюдение може да се прилага по отношение на всички лица по чл. 263, ал. 1 ЗИНЗС, които са високорискови правонарушители или пребивават в отдалечени или труднодостъпни места.
  (2) Чрез сателитното наблюдение се проследява и записва местоположението на лицето с точност до няколко метра, като се използва сателитна GPS технология, съчетана с технология на мобилна телефония.
  (3) Сателитното наблюдение може да се прилага в различни режими:
  1. ретроспективен, при който записите на движението на лицето могат да се анализират няколко часа по-късно;
  2. наблюдение на местоположението на лицето в реално време;
  3. наблюдение само по отношение на зоните на „изключване“, в които не е разрешено присъствието на лицето;
  4. комбинация между наблюдение в реално време и ретроспективно наблюдение.
  (4) Лицето по чл. 263, ал. 1 ЗИНЗС, спрямо което ще се приложи сателитно наблюдение, се определя:
  1. по т. 1 – от началника на затворническото общежитие в съответствие с критериите по чл. 344, ал. 3;
  2. по т. 2 – от пробационния служител въз основа на степента на риска от рецидив и вреди, на цялостното поведение на осъдения и/или местонахождението на лицето в дадена локация или населено място;
  3. по т. 3 – от началника на териториалното поделение на МВР или от съда в зависимост от характера на извършеното деяние, от неговата обществена опасност и от личността на дееца.
  (5) По отношение на сателитното наблюдение се прилагат разпоредбите на чл. 344, ал. 4, чл. 345 и 346.

  parliament.bg/bills/43/502-01-67.pdf
  http://www.lex.bg/laws/ldoc/2135661301

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*