ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Автобиография на Али Шуган

Ali Shugan

Али Шуган

Али Шуган  е роден през 1977 г. в град Якоруда. Съществува и друго по-младо лице от същото месторождение с трите му имена. За разлика от много електронно измислени и фалшиви гений на мистицизма и свръхестественото той е реална личност с всички необходими реални контакти. Понастоящем Шуган живее в с. Копринка, община Казанлък. Неженен. Завършил е арабистика в Близкия Изток, специализирал е в  Медина, Кайро, Дубай.

Автор е на множество публикации и книги. Най-обемистата му творба  е “Актуалността на вярата през 21-век” издадена през 2001 г.  А на тема духовна медицина най-известните му книги са “Телепатичната атака на магията и нейното лечение”, издадена през 2008 г. и  “Чумата на 21 век” (Как да се преборим със стреса, депресията, рака, инсулта, диабета, магията и др.?), издадена през ноември 2010 г.

Али Шуган е сред малцината реални изцелители на нашето съвремие и става популярен в България и чужбина. Той е спокоен и благ човек, който в никакъв случай не натрапва собствената си религия, а по-скоро уповава влечението си на върховна божествена сила, независеща от вероизповеданието на болния. Шуган горещо вярва, че способностите му се дължат на комбинация от наука, изкуство и Божествена дарба.

Притежава способност да концентрира много положителна енергия чрез “баенето на молитви и мантри” и така много често да променя здравословното състояние на човек, а също отношенията му с околните. Много хора си изграждат грешно мнение за духовното лечение и ясновидството. Духовното лечение е наука, изкуство и дарба. То се основава на фактите, натрупаният опит и дебелите книги, докато ясновидството на интуицията, таланта и дарбата. Следователно, въпроси от рода на: какво ме очаква след 3 години, ще се върне ли еди-кой си при мен, да изтегля ли кредит засягат само ясновидците, докато духовните лечители не гадаят, а залагат на практиката.

Търсят го, не само хора с много тежки заболявания, които не намират ефикасно лечение във съвременната стандартна медицина, но също така и мнозинство оплакващо се от системни неудачи, злополуки и проклятия.  Много от хората, които са разделени след процедурите му се събират,  други пък се разделят и спасяват от недоброжелатели и експлоататори.  Той отстранява негативната енергия и така по естествен път предизвиква нужната промяна, а последиците са спокойствие, адекватност, любов, здраве и щастие.

Али Шуган не гадае (не ясновидства) в бъдещето. Той е човек на практиката, доколкото е възможно в рамките на природните закономерности, Али Шуган помага да има променя по естествен път към по-добро в живота на човек !! Отстранява конкретни оплаквания и проблеми. След като изслуша оплакванията на човек решава дали са на естествена или магическа основа и като цяло най-важното дали е компетентен по въпроса и е в състояние да помогне.