ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Как да разбера кой ми е направил магия??!

Как да разберем дали имаме магия и урочасване и кой я е направил

Как да разбера кой ми е направил магия?

Единствения сигурен отговор е: недоброжелател. Всякакви други подробности могат да бъдат подвеждащи и спекулативни. Врачките не се спират пред нищо и бързат да посочат някого, за да не им падне реномето и за да се стартира търсенето на възмездие, което ще доведе до добри доходи за магьосниците. Повечето ясновидци и гледачки се занимават с решаване на проблеми чрез магии. Ясновидството е станало параван на магьосничеството. Основните заподозрени за поръчкови поражения от магии са близкото обкръжение от роднини, съседи, колеги и приятели. Свекърва – снаха, тъща – зет, зълва – снаха и пр. Всеки подозира всеки и всеки един е готов да отвърне на удара на другия. Почти всеки превърнал се в злосторник-магьосник се защитава, че е жертва и има право на ответен удар. Всеки отмъщава на другия и така интригите нямат край. Едните и другите се подвеждат от врачки и гадателки и са се превърнали в типични канибали, които чрез правене и поръчване на магии се състезават по пътя на собственото и взаимно унищожение. Благодарение на гаданията на врачки и ясновидци много невинни стават виновни, а виновните се оневиняват.

Има симптоми, по които може да се разбере поведението на магьосника и те се основават на принципите на криминалистиката. Ето няколко жизнено важни неща, които могат да спомогнат за разкриването на злосторника, колкото и да се прикрива той. Първото и най-важно е, че всяко действие е предшествано от мотив, често враждата е от миналото и много често е била между по възрастните, но го отнасят по-младите, саморазправа с конкуренция, имотни и любовни неуредици, търсене на „справедливо възмездие”. Второто е, че почти винаги се напада от страх като защитна реакция, независимо дали страхът е основателен или не. За да ви нападнат змия или куче, те го правят не защото ви имат доверие и са спокойни от вас, а защото изпитват непреодолим страх, че ще им навредите и именно това ги води до агресия. Третото е, липсата на цялостно покаяние, наличието на противоречиви действия, странно и необикновено “сближаване” с жертвата,  за по-добър достъп при нападения. Четвъртото е, че много често тези психо атаки не идват от един източник, а от няколко. Петото е, че хора, които демонстративно не вярват в магии, а се страхуват от тях, са не само неискрени, но може и да прикриват следите си.

Никога не прибързвайте с обвинения, за да не пострада невинен човек, колкото и да ви подвеждат и убеждават ясновидци! Знаете ли колко са ясновидците сред позналите и спечелилите от лотарийни билети? Почти никой от спечелилите не е ясновидец. Говорим в световен мащаб. Ако за тези огромни печалби, с които ще облекчат живота си им отбягват видения, то що за видения ще ни служат за основа и напътствие при решаване на житейски проблеми? Най-добрия пропагандатор на Хитлер е казал: “Дайте ми 10% истина и аз ще я направя 100%!” На опитния и прозорлив ясновидец му е нужно само 10% истина, за да му повярват и на останалите 90% лъжа. Все пак може и вие да сте на прицел на магьосници, защото на практика сте невинен и сте неоснователна заплаха за човек ПОДВЕДЕН от прекомерната си сляпа вяра във врачки и ясновидци и ОБВИНЯВАЩ ВИ за личните си страдания. ОТНАСЯЙТЕ СЕ КЪМ ЧОВЕЦИТЕ, ТАКА, КАКТО ИСКАТЕ И ТЕ ДА СЕ ОТНАСЯТ КЪМ ВАС!

Религията забранява несигурните вести – гадания и врачувания, хипотези и предположения, всяващи раздори между хората и призовава всички да се покаят от магьосничество, в името на Господ да забравят различията си и да спрат със нестихващите поредици от отмъщения и интриги. Така те са призовани взаимно да си простят и да се обединят в едно здраво и проспериращо общество.

Лечителя Али Шуган – 23.1.2018г.