ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Магия може да ни блокира в здраве, препитание, късмет, любов, женитба, дори в секса!

Магия може да ни блокира в здраве, препитание, късмет, любов, женитба, дори в секса!

Как магията може да блокира здравето ни?

Тя е най-коварното психотронно оръжие, което може да ни стресира и потиска на подсъзнателно ниво, а от там да блокира имунитета ни. Всички знаем, че имунната система се грижи за контролирането на всички вируси, гъбички, свободни радикали /клетъчни отрови/ в организма. Аналогична е с антивирусната програма, която ако не работи качествено може да направи фатални пропуски и разрушения. Ето защо психо-емоционалното ни състояние е решаващ фактор за духовното и физическото ни здравословно състояние. Чрез кодирането на проклятия и негативна, подсъзнателна информация магията може да кодира конкретна болест, а може и предразположение към поредица от  болести. Това предразположение се отключва с магически ритуали на завързване на конци и затваряне на катинари и е доста разпространено. Специализираното баене на молитви и мантри,  може да прекъсне и изчисти този негативен процес.

Как магията може да блокира препитанието и късмета ни?

Търсенето на препитание е изцяло зависимо от подходящи събития и обстоятелства, от подходящи хора, които да ни обърнат внимание, да ни забележат и да ни влязат в положение. Негативните ни подсъзнателни настройки привличат всичко онова, което ще ни попречи да осъществим целта си. Постоянно по пътя ни излиза препятствие, което ни отклонява от крайната цел, или стигаме до прага на целта, но прекомерното ни напрежение или безжизненото ни състояние ни прави трън в очите на хората, от които зависи реализирането на целта ни. Има и друг вариант, при който на всеки определен период 1,3,6 месеца, с причина или без причина, ни отрязват или ние сами падайки духом се отказваме от сигурно, перспективно препитание или друго развитие. От древни времена са разработени различни видове магически ритуали с магически техники на проклятия, които кодират в подсъзнанието на жертвата упорита, негативна психологическа нагласа за блокаж и провал, а на разговорен език се казва „връзване на късмета в препитанието”.

Как магията може да блокира късмета ни в любов, женитба и секс?

Любовта и женитбата са естествения път на развитие на човешкия род. Когато ненавиждат родителите на човек и искат да заличат плодовитостта и развитието на децата им, на принципа „да унищожиш врага до девето коляно”,  един от многото магически методи е „връзването на късмета им в любовта и женитбата”. Може да бъде само в женитбата т.е. да се обичат искрено и всеотдайно, но когато стигнат до женитба да изпитват непреодолим страх от нея, който ще ги тласне към всякакви оправдания или привличане на подходящи негативни обстоятелства, за да не се стигне до крайната цел. Когато магията е направена само за връзване в любовта, тя убива тръпката на любов в жертвата към всеки, който е кандидат за нея, а кодирания страх на подсъзнателно ниво ражда безброй оправдания и капризи, пазещи жертвата от заплахата – взаимна любов. Такъв човек има голям любовен потенциал от енергия, но на практика привлича връзки, които няма да са перспективни, с други думи, тича по невъзможното и бяга от възможните връзки. Този подсъзнателен страх убива увереността, жизнеността и чара при взаимна перспективна, любовна нагласа. Поредицата от разочарования могат да доведат и до пълно затваряне в себе си. Човек не може сам да се справи с този проблем, не може да го контролира и да го превъзмогне, особено ако е в напреднала фаза. Това е така, защото психологическия дискомфорт е прекомерен и има огромен натрапчив ефект, макар да се активира само при назряване на съответните обстоятелства.  За изкореняването му е нужно странична помощ от положителни, психологически методи за отстраняване на упорит подсъзнателен страх и магия.

Магията може да ни блокира за дълго  сексуалното желание и страст, без да има никакви физически обективни причини, макар да сме предразположени по принцип към това.  Убиването на страстта може да бъде както едностранна, така и двустранна, както към конкретен човек, така и към всички от противоположния пол.  Това зависи от подсъзнателната програма, която магията задава. Такива състояния водят и до сигурни разводи и раздели, ако не се вземат на време подходящи  мерки за „развързване и отстраняване на магия”.

Лечителя Али Шуган – 28.1.2018г.