ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Магия може да отключи страхова невроза, депресия и хипохондрия

Може ли магия да ни внуши страх и така да ни държи в плен?

Прекомерния страх от каквото и да било е болестно състояние, което може да се отключи както от естествени, така и от неестествени причини. Когато няма основателни обективни причини прекомерния страх е типична характеристика на една от разновидните магии. Чрез внушаването на страх да не предприемаме определени действия магията ни пази от предприемачество, късмет и успех. Тя ни сковава и парализира и е отговорна за много болести, неудачи и злополуки. В основата на едни от най-разпространените психологически медицински диагнози страхова невроза, паническо разстройство, хипохондрия, биполярно разстройство, шизофрения и други стои прекомерния страх. Този страх в повечето случаи е нереален, но достатъчно силен, за да ни погуби. Повечето медицински лица смятат, че това се дължи на самовнушение. Ако наистина са прави, би трябвало пострадалите сами да се справят с този проблем и да не стигат до медицинска помощ. Човек, който владее безценното изкуство на самовнушението той може не само да се разболее по собствена воля, но и да се излекува, най-малкото няма да се поддава на заплахи и да изпада извън контрол. Който умее да се програмира негативно, той умее и позитивно и никога не би боледувал. Всичко това доказва, че тези хора са подложени на външни вмешателства и психоатаки. Магията е най-разпространената и коварна психоатака.

страхова невроза и депресия

Коя от депресиите – обикновената или клиничната, е от магия?

Много са факторите, които могат да ни депресират. Дори потискащите климатични условия депресират и снижават имунитета. След всяка загуба на близки изпитваме скръб и колкото сме по-привързани към тях, толкова скръбта ни е по-голяма. Но се изправяме на крака и отново продължаваме напред в живота си. Времето наистина лекува. Лекува само онова, което е на естествена основа, но не и безпричинната натрапчива тъга, не и депресиите, които са от магия. С времето те се утвърждават и вкореняват, по-зле стават, но не по-добре. Стигаме до психолози, но съветите им как да се държим никак не ни помагат, не сме на себе си, за да се самоконтролираме. Стигаме и до психиатри и нов живот изцяло зависим от различни видове антидепресанти, които ни поддържат, но не и лекуват. Все пак е нещо, защото без тях ставаме още по-зле. Вярно е, че аулина не лекува, но поне временно потиска рецепторите на болка. Когато не се борим с първопричината – корените, а със симптомите т.е. стъблата на едно дърво, борбата наистина става вечна, а това в стандартната медицина се нарича „хроничност” и е доста изгодно за печалбите на фармацевтиката. Клиничната депресия в окултната наука се нарича „черна магия” и произхожда от магически ритуали с проклинания „както определени неща са почернели, така и съзнанието на врага да почернее”. Тези обсебвания и натрапчивости се отстраняват с положителни психологически методи способни да изчистят подсъзнанието от негативизъм и магия – молитви, мантри, баяне и най-вече специализираното баяне за разваляне на магия. Колкото по на време реагираме, толкова по-лесно можем да се спасим от тази коварна болест и това проклятие. Независимо дали знаем и вярваме, или не, в магическия произход на множество проблеми и медицински диагнози, магията с нейните психоатаки си действа и то много коварно!

Защо магията може да отключи  хипохондрия?

Магията може да отключи всякакъв вид болести, в основата на които стои страхът или други дълбоки натрапчиви негативни мисли и емоции. Това е защото тя е негативен психологически метод, който препрограмира, манипулира и настройва жертвата на канал прекомерни страх, тъга, подозрение, безчувственост, свръх чувствителност и всякакви психо-неврологични усещания с аномалии. Те могат да се материализират в организма като психо-соматични проблеми, а могат да си останат и като чисто психологични неразположения. Хипохондрията е една от тези неразположения, които са чисто психологични. Тя се характеризира с постоянен, необоснован и дори маниакален страх за собственото здраве и нереалистично убеждение, че физически белези и симптоми сочат сериозно органично заболяване. Специализираното баяне на молитви срещу магии спомага за окончателното преодоляването и на този проблем.

Лечителя Али Шуган 18.1.2018