ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Манипулацията наречена „Магия за любов”, още позната като „Бяла магия”!

Доколко е ефикасна магията за любов и какви са нейните симптоми?

Силна магия за любов

Изработени са много психологически техники чрез които насилствено да се обсеби и зомбира непокорен човек така, че да няма избор в личния си интимен живот и да боледува от любов. След като се постигне обсебването, желания човек се превръща в жертва. Симптомите на омагьосания с любовна магия човек са: чувства се стресиран от натрапчивите мисли и чувства, които са го сграбчили и го държат в плен. Той е поставен да избира между: да следва капризите на своя идол, или да страда от психическо натоварване – напрежение и мъка. Такъв човек е способен да се самоубие ако неговия идол му обърне груб. Често чуваме за хора сложили край на живота си, като се хвърлят под влака, скочили от високи етажи, защото не са намерили удовлетворение, мир и покой след любовна раздяла.

Бялата любовна магия умопомрачава и почерня живота на жертвата, ето защо тя е болест на психиката. Обсебения с магията човек не само се чувства постоянно напрегнат, но изпада в истерии, депресии и апатия към всичко, зарязва грижите за бизнеса си,  деца, родители и се изолира от заобикалящия го свят. Без да допуска никой до себеси за да му се помогне, този човек е обречен на гибел.

Колкото и да се рекламира като добра, благородна и светла, бялата магия е пагубна и черна за жертвата си. Любовната магия потиска естественото състояние на омагьосания и посредством стреса атакува свободната му воля и го изнудва. Магия за любов или бяла магия – това е акт на насилие от една личност над друга, посегателство на психо-емоционалното равновесие и индивидуалната свобода, експлоататорство, измама, изнасилване /ако не физически, то психически/ т.е. голям грях и голямо човешко престъпление.

В повечето случаи тези, които са се събрали с магия, се разделят със смъртен случай.

Магия за любов може да се направи чрез облъчени със заклинания подаръци, чрез омагьосано ядене и пиене, настъпване на омагьосани предмети пред прага, от разстояние чрез горене на лични вещи /коси, дрехи и пр./. Обикновено магьосниците внушават на жертвите си да се изолират от техните близки, за да не им развалят магията и така да го върнат към естественото им състояние.

Можем ли да съберем и запазим семейството си без любовна магия?

Магията за любов, за раздяла, за болест или за каквото и да било, е човешка неправда, престъпление и голям грях, който се наказва рано или късно от Господ. За да живеем достойно и спокойно, нека се примирим със съдбата си, да сме признателни за малкото и да не сме алчни за многото, и никога да не забравяме мъдрата максима „насила хубост не става, дори да стане ще е до време!”

Ако след добри обноски, добро съжителство и нормално семейство, сте стигнали до нестихващо напрежение, неоснователни и резки изблици на гняв и апатия, или студенина във взаимоотношенията ви, дори раздяла, не посягайте към магия за любов! По-скоро се изчистете от магии, отрицателни енергии, негативни емоции, зависимости, зли сили, неудачи, за да бъдете отново спокойни, самоуверени и щастливи. Така ще бъдете добре за себе си и привлекателни за любимите си. Ако наистина ги обичате и им желаете спокойствие, здраве и щастие, никога не ги изнудвайте с магия, независимо дали ще я наречете „бяла или черна”, не ги омагьосвайте, не ги разболявайте!

Отнасяйте се с човеците, така както обичате и те да се отнасят с вас!

Едва ли искате някой против волята ви, да ви направи магия за любов и да се умопомрачите и поболеете?! Който копае гроб другиму, сам пада в него! Може да надхитрите човек, но не и съдбата си.

Лечителя Али Шуган – 16.1.2018г.