ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Манипулацията наречена „Магия за любов”, още позната като „Бяла магия”!

Доколко е ефикасна магията за любов и какви са нейните симптоми?

Силна магия за любов

Изработени са много психологически техники чрез които насилствено да се обсеби и зомбира непокорен човек така, че да няма избор в личния си интимен живот и да боледува от любов. След като се постигне обсебването желания човек се превръща в жертва. Симптомите на омагьосания с любовна магия човек са: чувства се стресиран от натрапчивите мисли и чувства, които са го сграбчили и го държат в плен. Той е поставен да избора между: да следва капризите на своя идол, или да се пръсне от напрежение и мъка. Много често такъв човек е способен да се самоубие ако неговия идол му обърне груб. Често чуваме за хора самоубили се под влака, или хвърлили се от високи етажи, защото не са намерили удовлетворение, мир и покой след любовна раздяла. Бялата любовна магия умопомрачава и почернява живота на жертвата, ето защо тя е болест на психиката. Обсебения с магията човек не само се чувства постоянно напрегнат, но изпада и в истерии и депресии, нищо не вижда, ни бизнеса си, ни децата си, ни родителите си, изпада в изолация и лудост, занемарява се изцяло, погубва се. Колкото и да се рекламира като добра, благородна, светла, бялата магия е пагубна и черна за жертвата си. Любовната магия потиска естественото състояние на омагьосания и посредством стреса атакува свободната му воля и го изнудва. Магия за любов или бяла магия – това е акт на насилие от една личност над друга, посегателство на психо-емоционалното равновесие и индивидуалната свобода, експлоататорство, измама, изнудване и изнасилване /ако не физически, то психически/ т.е. голям грях и голямо човешко престъпление. Повечето случаи показват, че тези, които са се събрали с магия, се разделят със смъртен случай или с магия.

Магия за любов може да се стори чрез облъчени със заклинания подаръци, чрез омагьосано ядене и пиене, настъпване на омагьосани предмети пред прага, от разстояние чрез горене на лични вещи /коси, дрехи и пр./. Обикновено магьосниците внушават на жертвите си да се изолират от техните близки, за да не им развалят магията и така да го върнат към естественото им състояние.

Можем ли да съберем и запазим семейството си без любовна магия?

Магията за любов, за раздяла, за болест или за каквото и да било, е човешка неправда, престъпление и голям грях, който се наказва рано или късно от Господ. За да живеем достойно и в покой, нека се примирим със съдбата си, да сме признателни за малкото и да не сме алчни за многото, и никога да не забравяме мъдрата максима „насила хубост не става, дори да стане ще е до време!” Ако след добри обноски, добро съжителство и нормално семейство сте стигнали до нестихващо напрежение, неоснователни и резки промени на изблици на гняв и антипатия, или апатия и студенина във взаимоотношенията ви, дори раздяла, не посягайте към магия за любов! По-скоро се изчистете от магии, отрицателни енергии, негативни емоции, зависимости, зли сили, неудачи, за да бъдете отново спокойни, самоуверени, забележителни и щастливи. Така ще бъдете добре за себе си и привлекателни за любимите си. Ако наистина ги обичате и им желаете спокойствие, здраве и щастие, никога не ги изнудвайте с магия, независимо дали ще я наречете „бяла или черна”, не ги омагьосвайте, не ги разболявайте! Отнасяйте се с човеците, така както обичате и те да се отнасят с вас! Нали не искате и те против волята ви да ви направят магия за любов и да се умопомрачите и поболеете?! Който копае гроб другиму, сам пада в него! Може да надхитрите човек, но не и съдбата си.

Лечителя Али Шуган – 16.1.2018г.

3 коментара

  1. Bravo taka e Otnasiaite se s chovecite taka kakto obichate te da se otnasiat s vas A istinskata goliamata lubov e Nai velikata magia I Nai goliamoto shtastie na sveta Uspeh !

  2. К. Иванова

    Да се крадат чужди жени или мъже чрез насилие, омагьосване и обсебване е болест и престъпление. Истинската любов не е магия, а естествената същност на човечността и здравето!

  3. Бравооооо и ние сме против тези простотии. Който смята, че любовната магия е благородна, му пожелавам някой луд или наркоман с нея да открадне съпругата му, или дъщеричката му, та да види що за благородство е това.

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*