ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Спасих от смърт преводач в Eвропарламента

Интервю на МАРИНА ХРИСТОВА пред в-к “Ретро” 24-30.09.2010г.,стр.41-42

Али Шуган е завършил арабистика. От години наред помага на хората, и то без лекарства, а с чудодейната си дарба. Казва, че може да концентрира много положителна енергия. Успява да излекува майка си от рак на гърдата. Проблемът при нея се появява в етап, когато Али помага при леки болки и неразположения като главоболие например. Приема лечението на майка си като предизвикателство и се справя – спасява живота й. В момента Али Шуган живее и приема в с. Копринка близо до Казанлък.

– Каква е тайната на вашия лечебен метод?

– Помагам със силата на словото и на психиката, на енергийния заряд. Комбинацията от двете прави т.нар. специализирано баене. Но това не е бабешко баене. То продължава по пет-десет минути, докато сеансите при мен продължават един час.

– И какво точно се случва през това време?

– Болният седи в една стая с мен. Аз повтарям положителни мантри над 1000 пъти. Концентрирам се и му предавам добри мисли. Всяка дума от това, което говоря, е позитивна и подбужда към щастие, успех, късмет.

– Но при какви заболявания помагате? Само при психически ли?

– Не. У нас всеки втори човек страда от болести на психична основа. Говорим за стреса, напрежение и какво ли още не. При мен идват хора с рак, шизофрения, диабет. Когато премахна първопричината – стреса или нещо друго, последствията изчезват сами.

– А какво се случва с пациента по време на сеанса? Чувства ли нещо, боли ли го например?

– Забелязва се реакция. Ако е болен от нещо много сериозно и състоянието му е тежко, тази реакция се появява едва у дома. Каквото и да ви е имало, то реагира, засилва се и изведнъж започва да се успокоява, докато изчезне. Например при диабетиците реагира кръвното налягане – пулсът скача. При хората с рак на мястото на туморите се появява изтръпване.

– Тогава не се ли е случвало някой да получи инфаркт при вас?

– Не, никога. Аз не справя на пациентите си нещо, което е по-силно от това, което са имали. От друга страна, ако не се случи нищо, когато са при мен, както и след това, значи не сме направили нищо.

– Помагате при тежки случаи – споменахте шизофрения…

– Да, но все пак избирам случаите си. Защото ако заболяването е напреднало прекалено много и тормози човека от 20 години, може да нямам време да му помогна. Спомням си един случай точно по повод шизофренията. Доведоха ми едно деветгодишно момиченце. Имаше шизофрения и не знаеше къде се намира, не знаеше кои са родителите му и гледаше предметите сякаш ги вижда за първи път.

Попитах родителите дали детето е родено така. Казаха, че не. Иначе нямаше да мога да им помогна. Защото мога да се намеся само ако проблемът е на стресова, нервна и емоционална основа, както и на магическа.

– А как да разберем кога става дума за магия?

– Ако в живота ви се случват аномалии, които не са под ваш контрол. Ако ви владеят натрапчиви мисли. Обикновено зад даден стрес има трвма, но при хората, които са станали жертва на магии няма такова нещо.

– Това ли е лечението – няколко сеанса при вас и болните се чувстват като нови?

-При болните от рак давам и лечебни храни. Например давам на всички пчелни продукти – те са анти-стресови. Ябълковият оцет пък е естествен антибиотик, но, разбира се, го предписвам в определени дози, защото не бива да се приема просто така.

– Можете ли да посочите на пациента кой му е направил магия?

– Не е хубаво да се казва, защото веднага следва отмъщение. Всеки може да си зададе простия въпрос кой има интерес от това. И да се запита за второто – има ли около нас някой много нахален човек, който непрекъснато идва, и то когато не сме го канили, влиза като че ли у дома си. Следва и отговорът: това е човек, който се опитва да намери удобен момент и да остави нещо в дома, например някаква магия.

– Помогнали сте и на един от преводачите е Европейския парламент. Какво точно се случи?

– Той беше португалец. Имаше нервна депресия, която го тормозеше от няколко години. При него нямаше травми и проблеми, които да отключат подобно заболяване. Така разбрах, че става дума за магия. Попитах го дали е намирал предмети, които не е оставял, и такива, които са на необичайни места. Каза, че не. Започнахме сеансите и по време на всеки аз зареждах енергийно и вода, която после той пиеше. Накрая се оправи.

После си говорихме и му обясних, че това е било магия и така нататък. Учуди се и каза, че не е възможно, защото той не вярва в такива неща. Но това няма значение, защото ако някой не вярва, че има пневмония например, това не означава, че е здрав. По-късно стана ясно, че е имал спор за имоти със сестра си и тя е направила нещо.