ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!

Телепатичната атака на магията и нейното лечение

 

Откъси от книгата: “Телепатичната атака на магията и нейното лечение”

Али Шуган под псевдонима Авицена Гузински в книгата си “Телепатичната атака на магията и нейното лечение”

пише:

“Едно от най-големите средства за човек да оцелее на този свят е здравето. Днес здравеопазването е едно от най-скъпите услуги на капитализма. А за да се пребори с болестите човек от древни времена до днес ползва лековити билки и други средства. Тези средства лекуват както материалните органични болести, така и душевно-емоционалните болести. Известен факт е, че душевно-емоционалните болести влияят мощно върху човешкия организъм. Примерно негативните мисли водят до нерви, а нервите до нарушаване на кръвното налягане, безсъния, инфаркт, кожни и много други заболявания. Словесното положително внушение подплатено с необходимата емоция и концентрация на мисли е също успешно средство срещу много болести.
Светът е пълен със страдания, изненади и мистериозни истории. Сред тях магията е заела специално място като неподозиран и неверен враг.” Стр.3
“Магията е насилствено и анормално енерго-информационно въздействие, вселяващо се секретно и телепатично в определено лице чрез подсилващи въображението символи и ритуали.
Хората прибягващи до магии са способни с методите си да причинят и внушат насилствени състояния не само на неестествена любов в жертвата си, но и на системно проваляне на гарантиран успех в любовта, работата, женитбата и като цяло блокиране на настроението на човек и неговите обноски, депресия, нервни пристъпи, силно изразена агресия, рязко покачване и сваляне на кръвното налягане, безсъние, силна нетърпимост между близки, проклятие и фалит на бизнеса, систематични неудачи, неустановени медицински диагнози, и още много други състояния някой, от които водят до смърт. Силата на магията не се състои в специално подбраните и подхвърлени или заровени вещи, а в предаването на отрицателно енерго-информационно послание.” Стр.7

“По някога пострадалите си намират омагьосаните вещи, но повечето от тях не успяват. Най-актуалните места за поставянето им са пред вход и тоалетна, или скрити край тях, в легло и възглавници. А най-актуалните вещи са: полети течности (за раздяла и болест), или мазнини (за студенина и антипатия), или цялостни яйца по тавана и обора на животните (за празнота и беднотия), или пръскана кръв (за омраза и вражда), или разкъсани предварително писани хартийки скрити в полюлея (за раздяла и системни неудачи), или закачена изсушена жаба под колата (за злополуки и катастрофи), или записка на хартия (за какво ли не). Може да се каже, че рядко някой подхвърлят подобни вещи единствено с цел сплашване, и това е, само когато са запознати, че домакина е наясно с тези мистериозни явления.

Някой търсят помощ от ясновидки, за да разберат дали проблемите им са в следствие на магии. Те често са подлъгвани. Може да се каже, че няма по-сигурно нещо от симптомите. Както бронхита и пневмонията си имат своите отличителни белези, симптоми, и характеристика, така и магическите състояния ги имат. Впрочем, ясновидките не могат да обезсилят магиите. Ако успеят да открият някой от тях къде са поставени, за да се изземат и унищожат (хвърляйки ги в течаща вода с доброжелания) е голям успех, но и голяма рядкост. Много от магиите не са в състояние да се изваждат, например!!! Захранващите и запойващите (вече консумирани и омагьосани храни), или изгорените на прах вещи, или пръсканите течности, не подлежат на изземане. Освен предварителните симптоми по време на сеансите за противодействие задължително (при засегналите физиката магии) се появяват реакции. Възбуждането и снижаването на болките (или тръпки, стягания, световъртеж) потвърждават, че те са от магически произход.” Стр.10-12

———————————————————————

“Защо мнозина се оплакват, че не им действат лекарските предписания?

Много хора са ми споделяли своите оплаквания от ужасни главоболия. Те се кълнат, че са ползвали медицински медикаменти предписани от лекари, но безрезултатно. В най-добрия случай пострадалите получават временно притъпяване на болката, после отново всичко се повтаря, дори понякога и малкото притъпяване на болката липсва. Попитах ги за физически причини, но и такива липсват!!! Главоболията са системни, докато при някои са периодични. Обясних им, че това са симптомите на неестествения характер на магията, а тя не се отстранява по естествен медицински път, за това и усилията им са безплодни. Винаги когато се заема с процедури за отстраняване на магии болките преминават от едно състояние в друго (ту усилват, ту намалят). Тези реакции категорично ми доказват, че те са с магически произход. Кризата постепенно отшумява докато пострадалите напълно забравят за болестта си. Трябва да се подчертае, че не винаги те се възстановяват само с една процедура, се стига до две, три и много повече. От силата и давността на болките зависи и лечението им.

Не са и малко хората споделящи, че се разкъсват от нервно напрежение, а с опиати, предписани от лекар се чувстват по-добре, но постоянно се поддържат с тези лекарства докато едва не се превърне в хронична болест. Аз им гарантирам, че ще се оправят много по бързо, окончателно и напълно. Както си предполагах само с една процедура от 1-2 часа, или в краен случай с две те се чувстват като преродени. Първоначално нервите се възбуждат, след като премине тази криза, започва да ги унася в сън, а след това и в невиждана бодрост и спокойствие. Те изоставят‚ вече лекарствата и не се мъчат с тях месеци и години.
До момента съм имал четири случая с болестта гуша. Когато се получиха реакции от стягане на гушата бях учуден, защото за първи път в практиката ми се сблъсках с факта, че има магии причиняващи гуша. След като и при втория случай помогнах да отменят операцията вече съм сигурен, че тази болест си има по приемливо решение. Доколкото съм запознат такива хора ги подлагат на операция, но когато болестта е в по-напреднал стадий се стига и до смърт. Всяка болест, независимо дали е изкуствена (магическа) или естествена в начален стадий е по-лесно да се отстрани.
Има оплаквания от хора с ужасни болки в корем, крак, стави, гърди, сърдечна област, по принцип лекарите нищо не откриват на снимките, защото няма физически увреждания, в такива случай диагнозата е “на нервна почва”. Болкоуспокояващите лекарства се оказват само временен утешител, но така и не се превръщат в болко-ликвидиращи медикаменти. По време на процедурите ми се оказва, че болките, тръпките, схващанията, отпадналостта, всичко това реагира до неговото абсолютно отстраняване.
Според някой вярата, че съществуват магиите и произхождащото от това неоснователно самовнушение само по себе си помага като стимул за възстановяване. Ако е вярно, то би трябвало и внушението, че лекарските предписания ще помогнат, да помага в абсолютно всички случаи. Много хора с огромни надежди ползват лекарства без никакво изцеление. Защо? Защото не е толкова просто и лесно. Имал съм много случаи при които пострадалия човек поради оптимизъм не иска да търси лечение и се е налагало да му помогна без той да разбере. Пострадалия, нито знае, че е под въздействието на магия, нито пък че аз съм му помогнал да се отърве от нея.
През лятото на 2003 г. гостувах на мой познат. Оказа се, че къщата му заприличала на касапница без да е явна ябълката на раздора. Никой от семейството не може логично да обясни от къде идват тези проблеми.. просто така ги карало от вътре в душите им. Ето защо нападките нямаха пряко отношение към случващото се, а към отминали с месеци и години събития. Препоръчах на синът им да ми предостави пълен с вода съд. След процедура срещу магии, която продължи в рамките на 30-40 мин. го инструктирах как да пръска къщата с приготвената вода. Посъветвах го да даде на всички да пият от нея макар и да не знаят за нашата дейност. Той успя да стори само първото, което се оказа достатъчно, за да промени психическата атмосферата в къщата. Всички членове на семейството се успокоиха и заживяха задружно и нормално. За стореното от мен знаеше само единият от семейството – синът.
В други случай има хора неспособни (нежелаещи) да се прибират в домовете си. Като начало винаги когато се прибират в тях получават голямо психическо напрежение, страх и отвращение. В един момент напускат домовете си готови да скитат на длъж и шир само и само, за да не се прибират. Няма основателни причини за бягството. Някой от тези семейства идват при мен, за да направя процедура за изчистване на магии върху вода, с която да пръскат дома. Резултатът е повече от очевиден. Умопомрачените и обсебени от магическото влияние се завръщат към нормалният си живот в домовете си, без дори да подозират, че за тази цел е трябвало да се процедира по определен начин.
Не са и малко случаите със смъртоносна магия. Тя е известна и като “черна магия”. Един от познатите ми я откри поставена под седалката на колата, но вече твърде късно, защото тя предизвика умопомрачение и загуба на контрол върху волана. След трагичната смърт на шофьора и оцеляването с тежки наранявания на пътниците, експертите не откриха техническа неизправност в автомобила. Моят познат намери магията под формата на сгъната хартия и ми я показа. Действително имаше записка на закодирана смъртоносна магия.
Друг бе случаят когато момче пострада от крайно нетърпими главоболия придружени с халюцинации. Лекарските рецепти се оказаха неефикасни. Когато ме уведомиха се съгласих да се опитам да му помогна. Процедирайки в присъствието на момчето, а едновременно и върху вода от която да пие се появиха реакции. Раздвижванията на болките, които той получаваше категорично ми потвърдиха, че проблемът е резултат от магия. Все пак се оказва очевидно въздействие. Заради малкото подобрение трябваше да повторя, да потретя, дори умножа неколкократно процедурите до пълното неутрализиране на магията. За жалост, подлъгани от първите резултати те повече не се появиха и възложиха надежди единствено на психиатрията. Дойде и лошата новина, момчето почина. Смъртта настъпва точно в деня, за който са били предупредени от ясновидка (гледачка), че той е обсебен от черна магия и ако не бъде извадена или обезсилена в този срок ще) умре. За това вече разказват със съжаление роднините му. Едно такова подценяване на магията доведе до загубата на единственият им син.

Не трябва да се отнасяме към магията и магьосничеството повърхностно или лекомислено, защото последиците могат да бъдат изненадващо трагични и фатални.” Стр.13-18

——————————————————————————-

“Оправдано ли е търпението за възмездие ?

Нека не забравяме, че магията е опасно и подло средство за манипулация, саморазправа и в крайна сметка води до самоунищожаване на дадено общество. Не случайно религиите окачествяват магията и магьосничеството като сатанинско деяние. Това означава, че не е присъщо на религиозен човек да отмъщава и да си служи с нея. Някои от религиите (като католицизма и исляма) дори използвали религиозното си законодателство (инквизиция и шериат) пред държавните си институции за преследването и екзекуцията на магьосниците. Това са всеизвестни факти от историята на човечеството. Трябва да се отбележи, че според религията отстраняването на магии, болести, страдания и предпазването от тях с молитви е добро деяние.

Всяко нещо се възвръща под една или друга форма. Стореното с искреност добро се възвръща, а също и сторената злина. Не винаги обаче възмездието се появява тогава когато очакваме. Единствено времето и търпението ни делят от заслуженото. Това е валидно и за последиците от магьосничеството. Както магьосниците, така и поръчителите носят отговорност за сторената злина. Свидетел съм на толкова много случаи при които злото намира зло. В един от тях жена пръска омагьосана отвара за ослепяване на съседката и, а тя след процедурата ми напълно се възстанови. Не мина много време и лошата съседка започна да се оплаква от зрението си, но проблемът и вече беше естествен. Започнаха мъки по болници и две операции на очите, а в момента е останала само с едно функциониращо око.
Неотдавна при мен дойде уплашен до смърт младеж. Бил много добре години на ред, но поради непонятно появилата се полова пасивност обиколил лекарите безрезултатно. Оказа се, че след повтарянето на процедурата младежът си възвърна изгубените качества. Уверих го, че с отстраняването на магията отрицателната енергия се връща там от където е дошла и ще преследва извършителят и. Още до края на седмицата се оказа, че жената, която той подозира не можа да издържи на появилите се в интимната област болки и се наложи спешна операция.. така тя остана осакатена за цял живот.
Незабравим е и случаят когато съседка завиждала на престижният живот на младо семейство. След всяко гостуване на съседката при младите, семейството изпадало в неоснователни кавги и раздори. С времето съпругът и съпругата заприличали на куче и котка, а къщата им на гробница. Те стигнали до окончателна раздяла. Когато се запознах със случаят и предприех всички необходими мерки за неутрализиране на магията всичко се нормализира. Младото семейство отново се събра да съжителства в мир, любов и щастие. Няколко дни след отстраняването на магията синът на съседката се подхлъзна и падна от високо място като изпада в едноседмична кома. След смъртта си той оставя вдовица с две деца, а майка му съсипана от скръб по него не доживя и третият месец от смъртта на рожбата си.
Случаите на възмездие са много. Най-важното е да знаем, че няма ненаказуемо зло и че истинското възмездието не идва по наша воля и за това трябва да проявяваме търпение.” Стр.32-34